ALAKÍTSD A HANGULATOD
MINDEN LÉLEGZETTEL

Glade® Aromatherapy

Ismerd meg az új Glade® Aromatherapy kollekció gondosan kifejlesztett illatait, amelyekkel elhozzuk otthonodba az illóolajok varázslatos világát!

A tudatos beszerzésből származó összetevők parabéneket, ftalátokat, alkilezett-nitrobenzolt és mesterséges színezékeket nem tartalmaznak. A környezetvédelem jegyében a termék csomagolása újrahasznosított anyagokból készült és újrahasznosítható.

A fenntarthatóság elkötelezettségünk

SZÁRMAZÁSI ORSZÁG

Az illóolajok összetevői természetes előfordulási helyükről származnak, így biztosított a legmagasabb minőség.

FELELŐSSÉG

Az újrahasznosított anyagok felhasználásával minimalizáljuk a környezetszennyezést, és figyelembe vesszük az új termékek újrahasznosíthatóságát és lebonthatóságát.

TISZTASÁG

Kizárólag olyan összetevőket használunk, amelyek biztonságosak az emberek és a környezet számára. Minden Glade® Aromatherapy termék parabének, ftalátok, alkilezett-nitrobenzol és mesterséges színezékek nélkül készült.

Válaszd a hangulatodhoz leginkább illő Glade® Aromatherapy terméket

Glade® Aromatherapy Cool Mist diffuser illóolaj párologtató készülék

Az elegáns formájú párologtató készülék csendes működésének és lágy fényeinek köszönhetően az otthoni relaxációs hangulat megteremtésében kiváló segítség. Az előkevert prémium aromaterápiás illatok intenzitása és a beépített, személyre szabható fények könnyen az aktuális hangulathoz igazíthatók. A készülék felhasználóbarát kialakítása révén a különböző illatú utántöltők egyszerűen, egy mozdulattal cserélhetőek, hangulatodnak megfelelően. Élvezd az akár 60 napig tartó aromaterápiás illatokat és teremtsd meg az egyensúlyt otthonodban.

 • 3 illatintezitást szabályzó fokozat
 • 3 féle szín és két fényerősség fokozat
 • Egyszerű utántöltés egy kattintással
 • Alvó üzemmód 8 óra működés után
 • Akár 60 napig tartó illat

Glade® Aromatherapy Reed diffuser fapálcás illatosító

A fapálcás illatosító akár 45 napig tartó folyamatos illatot biztosít otthonodban. A prémium illóolajokkal gazdagított aromaterápiás illatok rattan fapálcákon keresztül áramlanak a levegőbe, így természetes módon biztosított a folyamatos illatintenzitás és illatáramlás. A letisztult formatervezésű sötétbarna üveg megvédi az illóolajokat az UV sugarak károsító hatásától.

 • 8 természetes rattan fapálca
 • Letisztul formatervezésű sötébarna üveg
 • Akár 45 napig tartó illat

Glade® Aromatherapy illatgyertya

A prémium illóolajokkal gazdagított illatgyertyák megtöltik otthonod kellemes, aromaterápiás illatokkal és meghitt, természetes fényekkel, ezáltal alakíthatod a hangulatod minden lélegzettel. A fenntartható forrásból származó pálma viaszból* készült illatgyertya nem tartalmaz mesterséges színezéket, csomagolása pedig újrahasznosítható vagy akár fedeles üvegtégelyként újra felhasználható.

 • Mesterséges színezéket nem tartalmaz
 • Fenntartható forrásból származó pálmaviasz
 • 260 grammos kiszerelés
* 30% pálma viaszból készült

Glade® Aromatherapy elektromos légfrissítő készülék illóolajjal

A kétszer több illóolajat** tartalmazó elektromos párologtató akár 100 napon keresztül biztosítja az illatok folyamatos áramlását otthonodban, támogatva a kiegyensúlyozottabb hangulatot. Az innovatív kerámia melegítőfej optimális hőmérsékleten egyenletesen párologtatja az illatot, az illóolajok károsítása nélkül, így az illatélmény még intenzívebb. Az állítható fokozatú szabályzóval a hangulathoz és a szoba méretéhez igazítható az illat intenzitása.

 • Kerámia melegítőfej az egyenletes illat párologtatásért
 • Állítható illatintenzitás
 • Akár 100 napig tartó illat
** a Glade elektromos párologtató alap illataihoz képest

Fedezd fel a kétféle illóolaj keverékével gazdagított illatokat

Moment Of Zen
Levendula & Szantálfa

Az önmagunkkal való törődés és az elme pihentetése hozzájárul a kiegyensúlyozott életmódhoz. Találd meg belső békéd a gyógynövényes provance-i levendula és a krémes ausztrál szantálfa illatainak keverékével! Használd ezt az ideálisan megalkotott illatkombinációt a relaxációs szeánszod részeként és érezd, ahogy tested ellazul, elméd felszabadul!

Fedezd fel a Moment of Zen illat segítségével a bensőben rejlő teljes Zen harmóniát!

Pure Happiness
Narancs & Neroli virág

Az öröm, a jó kedv és a pozitív gondolatok jótékony hatással vannak a kisugárzásra. Töltődj fel pozitív energiákkal a brazíliai napon érett narancs és az édes észak-afrikai neroli virág élénkítő keverékével. Indítsd a reggeleidet a narancs pezsdítő, citrusos aromájával és a neroli (narancsvirág) édes, felemelő illatával, mely feltölthet pozitív energiával és gondolatokkal ezáltal hozzájárulhat a kellemes hangulathoz, erősítheti a boldogság érzését és felmelegíti a lelket. Derítsd fel saját és környezeted hangulatát pozitív energiákkal a PURE HAPPINESS illat segítségével!

Calm Mind
Bergamot & Citromfű

Állj meg, lélegezz és frissülj fel! A pihenés művészete hasznos módszer a test regenerálására és az elme frissítésére. Tarts egy felfrissítő szünetet napközben a friss, olasz bergamot és a guatelmalai citromfű illatának üdítő keverékével. Nyerd vissza kiegyensúlyozott hangulatod egy feszültségoldó meditációs gyakorlattal miközben a Calm Mind illat megteremti a harmónikus légkört a kikapcsolódáshoz! Teremtsd meg a béke és nyugalom szigetét otthonodban és frissülj fel a CALM MIND illattal!

ALAKÍTSD A HANGULATOD MINDEN LÉLEGZETTEL

Partnereink